Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Zaštita privatnosti

U ime BUY DESIGN STORE obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u BUY DESIGN STORE (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


U slučaju promene bilo kog ličnog podataka (npr. adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promeni obavestiti BUY DESIGN STORE. U slučaju promene o kojoj nije obavešten, BUY DESIGN STORE ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbine odnosno isporuke proizvoda.