Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani posetioci, pristupom i koriscenjem sajta www.kupidizajn.com prihvatate sve navedene uslove koriscenja.Svako koriscenje nasih usluga podrazumeva da ste ove uslove procitali i da se sa njima slazete u celosti. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, molimo Vas da napustite sajt.
BUY DESIGN STORE zadržava pravo da u bilo koje vreme ažurira, menja, briše ili na bilo koji način modifikuje uslove korišćenja.

ZAŠTITA PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE

Sav sadržaj na sajtu www.kupidizajn.com je autorskog karaktera. Svaki vid neovlašćenog kopiranja, korišćenja i distribuiranja bilo kog dela web sajta i sadržaja koji se na njemu nalaze (logo,fotografije,slike,video I audio material,tekstovi,naziv web sajta,grafička resenja…), bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava, strogo je zabranjeno Ii kaznjivo po zakonu o autorskim pravima (podložno tužbi).