Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

KUPI DIZAJN

Firma kupi dizajn je nastala sa željom da vam omogući podizanje vizuelnog identiteta i poslovanja na viši nivo. Predstavljamo vam izuzetno korisne i fukcionalne proizvode a akcenat stavljamo na dizajn!

 
Zašto je dizajn važan?

Dobar dizajn privlači pažnju.
Prvi utisak je jako važan, pri poseti vašoj stranici posetioc stvara sliku o vašem profilu nakon samo par sekundi, zatim odlučuje da li će se zadržati ili izaći sa vaše stranice.
Vizuelnim identitetom privlačite veći broj posetioca i samim tim povećavate sanse za izvršenu kupovinu (povećanje prodaje).
Uloga dizajna je da vas izdvoji od konkurencije i navede kupca/posetioca da se odluči upravo za vašu uslugu ili proizvod. Veliki broj preduzetnika ne prepoznaje potencijal koji dizajn nudi , što je trenutno pozitivna stvar po vas s obzirom na to da bi vas ulaganje u vizuelni identitet drastično istaklo u moru konkurencije.
Dizajn vašem biznisu daje kredibilitet i čini vašu firmu upečatljivom.
Odaje utisak profesionalnosti i luksuza.


Kome su namenjeni naši proizvodi?


-Vlasnicima malih biznisa
-Vlasnicima većih biznisa koji žele da na brz način obuče nekoga od zaposlenih za vođenje društvenih mreža
-Za sve one koji žele da se bave vođenjem društvenih mreža a nemaju dovoljno iskustva ili novca za razne edukacije