Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Instagram paket - crno srebrni (šifra - 7)

5900 din

50.00 
7

Ovaj proizvod je elektronski distribuiran.

  • View all options as list

ŠTA DOBIJATE?

Instagram dizajn paket uključuje 130 postova (65 objava i 65 story-ja) spremnih za objavljivanje na društvenim mrežama. Paket je potpuno univerzalan i pogodan za korišćenje koji god da je biznis u pitanju. Možete izmeniti boju, takođe je moguće i pomeranje ili brisanje bilo kog objekta ili teksta. Olakšava posao vođenja društvenih mreza. Uz dodatak vase slike ili teksta, imacete spremnu objavu u minuti. Ono sto je takodje vazno je to da samom promenom boje ili naslova dobijate potpuno drugačiju objavu, tako da uz dodatak vaših slika imate dovoljno materijala za narednih minimum 6 meseci. Jednim klikom možete napraviti animiranu objavu i učiniti vaš sadržaj zanimljivijim. Uz svaki kupljeni instagram dizajn paket dobijate na poklon tutorial OSNOVE CANVA DIZAJNA. Za samo 37 minuta naučićete i sami da pravite objave za društvene mreže i promotivne videe. Naš cilj je da vam pružimo što više praktičnih informacija a da ne utošite previše vremena. Sve je prikazano na konkretnim primerima (radi se u CANVA aplikaciji za računare, sve te iste opcije postoje i na mobilnoj aplikaciji samo je malo drugačiji raspored, i to je objašnjeno u videu).

KAKO SE KORISTI?

Odmah po potvrđeenoj uplati, na vaš mail će biti poslat PDF dokument sa linkom za pristup Vašem paketu. Da biste koristili vaš paket i vršili izmene neophodan Vam je nalog na dizajn aplikaciji CANVA koji se kreira potpuno besplatno. Izmene je moguće vršiti na desktop računaru kao i na telefonu, međutim naša preporuka je računar (lakše i brže je vršiti izmene).

ZAŠTO CANVA?

Canva je dizajn aplikacija koja je neverovatno laka za koršćenje, nije Vam potrebno nikakvo posebno iskustvo kako biste je koristili. Iako verujemo da biste se snašli I bez instrukcija, uz svaki dizajn paket dobijate osnovne instrukcije za korišćenje.

VAŽNO

U pitanju je digitalni proizvod. Nikakav fizički proizvod nece biti isporučen.

POVRAĆAJ NOVCA

Molimo Vas da detaljno pročitate opis proizvoda jer zbog prirode digitalnih proizvoda povraćaj novca NIJE MOGUĆ.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za sam proizvod, možete nam pisati na infokupidizajn@gmail.com . Trudimo se da odgovorimo u što kraćem roku.