Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Crne highlight ikonice (šifra - 13)

1180 din

10.00 
13

Ovaj proizvod je elektronski distribuiran.

ŠTA DOBIJATE?

Dobijate 119 highlight ikonica u crnoj boji. Boju ikonica nije moguće menjati ali boju pozadine jeste. Boju pozadine možete odrediti shodno bojama vašeg brenda (profila) u samo par klikova a možete i iskoristiti neku od boja koje dobijate u okviru paketa. Uz ikonice dobijate i video sa instrukcijama u trajanju od 2-3 minuta.

KAKO SE KORISTI?

Odmah po potvrđeenoj uplati, na vaš mail će biti poslat PDF dokument sa linkom za pristup vašem paketu. Da biste koristili vaš paket i vršili izmene neophodan Vam je nalog na dizajn aplikaciji CANVA koji se kreira potpuno besplatno. Izmene je moguće vršiti na desktop računaru kao i na telefonu, međutim naša preporuka je računar (lakše i brže je vršiti izmene).

ZAŠTO CANVA?

Canva je dizajn aplikacija koja je neverovatno laka za koršćenje, nije Vam potrebno nikakvo posebno iskustvo kako biste je koristili. Iako verujemo da biste se snašli I bez instrukcija, uz svaki dizajn paket dobijate osnovne instrukcije za korišćenje.

VAŽNO

U pitanju je digitalni proizvod. Nikakav fizički proizvod nece biti isporučen.

POVRAĆAJ NOVCA

Molimo Vas da detaljno pročitate opis proizvoda jer zbog prirode digitalnih proizvoda povraćaj novca NIJE MOGUĆ.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za sam proizvod, možete nam pisati na infokupidizajn@gmail.com . Trudimo se da odgovorimo u što kraćem roku.