Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Digitalna vizit karta srebrna 2 (šifra - 20)

10.00 
20

Ovaj proizvod je elektronski distribuiran.

ŠTA DOBIJATE?

Dobijate dizajn digitalne vizit karte koji možete u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama. Uz dodatak vaše slike i teksta, imaćete spremnu vizit kartu u minuti. Možete izmeniti boju, takođe je moguće i pomeranje ili brisanje bilo kog objekta ili teksta.  Prilagodite svoj biznis savremenom načinu poslovanja i prosledite sve neophodne kontakt podatke u sekundi. Uz dizajn vizit karte dobijate i video sa instrukcijama u trajanju od 3 minuta.

KAKO SE KORISTI?

Odmah po potvrđeenoj uplati, na vaš mail će biti poslat PDF dokument sa linkom za pristup vašem paketu. Da biste koristili vaš paket i vršili izmene neophodan Vam je nalog na dizajn aplikaciji CANVA koji se kreira potpuno besplatno. Izmene je moguće vršiti na desktop računaru kao i na telefonu, međutim naša preporuka je računar (lakše i brže je vršiti izmene).

ZAŠTO CANVA?

Canva je dizajn aplikacija koja je neverovatno laka za koršćenje, nije Vam potrebno nikakvo posebno iskustvo kako biste je koristili. Iako verujemo da biste se snašli I bez instrukcija, uz svaki dizajn paket dobijate osnovne instrukcije za korišćenje.

VAŽNO

U pitanju je digitalni proizvod. Nikakav fizički proizvod nece biti isporučen.

POVRAĆAJ NOVCA

Molimo Vas da detaljno pročitate opis proizvoda jer zbog prirode digitalnih proizvoda povraćaj novca NIJE MOGUĆ.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za sam proizvod, možete nam pisati na infokupidizajn@gmail.com . Trudimo se da odgovorimo u što kraćem roku.